Biddag, 8 maart

Voedselbank en Kledingbankactie

Wanneer het voorjaar wordt, vraag dan de Heer om regen. Hij is het die onweerswolken maakt, hij schenkt de mensen stortregens en gewas op het veld.

Zacharia 10:1

Op biddag voor gewas en arbeid mogen we vol verwachting uitkijken naar het komende jaar en onze Hemelse Vader bidden dat Hij ons het goede wil schenken. Vanuit de verwachting dat Hij ons ook komend jaar weer zal voorzien van dat wat wij nodig hebben, mogen we ook weggeven aan onze naaste medemens.

We merken dat ook in Nieuwleusen een flinke groep mensen gebruik maakt van de voedselbank en de kledingbank. Graag bieden wij u de mogelijkheid om voor de kerkdienst op biddag producten in te leveren bij de diaconie in de hal van de kerk. Wij zorgen dat dit door de voedselbank Nieuwleusen afgehaald wordt. De voedselbank deelt één keer per 2 weken een voedselpakket uit aan mensen met een ontoereikend inkomen.

 Voedselbank: Waar is behoefte aan?

Houdbare producten, wasmiddel, shampoo, vlees in blik, kaas, groenten in blik/pot, pakketje macaroni met kruiden en smac, pannenkoekenmix, beleg op brood enz.

Geen zelfgemaakte producten (mag niet uitgedeeld worden) en geen brood want dat krijgen we al heel veel van de bakker.

Kunt u vaker iets missen? Dan kunt u dat op een donderdag op oneven weken tussen 18:15 tot 19:30 brengen bij Gerrie van Lenthe, Oosteinde 90, Nieuwleusen.

Kledingbank:

Ook dit jaar willen we graag bij bovenstaande actie aanhaken voor een speciale inzameling van de Kledingbank. Er is vaak een tekort aan goede sokken voor met name kinderen en mannen.

Graag ontvangen we naast de levensmiddelen ook een paar (nieuwe) sokken. Alle soorten en maten van harte welkom!

Namens de gezamenlijke diaconie bedankt voor uw bijdrage.