7update over jouw persoonlijke zoektocht, met Rikko Voorberg

NIEUWLEUSEN – Wat wil ik met mijn leven? Wat dóet ertoe voor mij? Ik ben zoekend, maar wat zoek ik eigenlijk? Waar doe ik het allemaal voor? Op zondag 2 juli organiseert het team van 7update in Nieuwleusen een dynamische, interactieve avond vol muziek en inspiratie, bedoeld voor iedereen die zich aangesproken voelt door het thema ‘Still searching’.  

Deze 7update belooft heel speciaal te worden. En dat niet alleen door de mix van inspiratie rondom een intrigerend levensthema, livemuziek door de welbekende 7update-praiseband en een interactieve Social Media Wall. De organisatoren hebben deze keer ook een bijzondere spreker weten te strikken: Rikko Voorberg, ‘theoloog in het wild’, columnist, schrijver, theatermaker en oprichter van PopUpKerken in en rond Amsterdam.

“De zin die ons inspireerde tot deze 7update: ‘But I still haven’t found what I’m looking for’ van de popband  U2”

Word jij ook weleens overvallen door een gevoel van leegte? Vraag je je soms af wat jouw plek kan zijn in deze wereld? En hoe jij in beweging kunt komen en misschien zelfs iets kunt doorbreken? Wil je een bijeenkomst meemaken waarin er ruimte is voor vragen en zoeken, zonder beoordeeld te worden?

Een avond die je nog lang bijblijft? Kom dan op 2 juli naar De Voorhof, Burgemeester Mulderlaan 1 in Nieuwleusen.
De zaal is open vanaf 19:45 uur en de toegang is gratis.  Kijk voor meer informatie op www.7update.nl.