40 dagen project, thema ‘levensweg’

Dag jongens en meisjes en ouders,
Zondag start het 40 dagen project in de kerk. Natuurlijk kunnen we in deze tijd niet  naar de kerk om daar aandacht aan te besteden, maar we hebben iets anders bedacht. Hieronder vertellen we hoe we e.e.a. gaan doen.
Het centrale thema is ‘levensweg’.
Jezus ging op aarde een weg van vreugde, maar ook van verdriet. Met Pasen vieren we dat zijn weg niet eindigde in de dood: God maakte een nieuw begin. Zijn levensweg is nooit afgelopen.

Jullie krijgen de komende weken telkens op vrijdag of zaterdag een mail met daarin een link naar de podcast van het verhaal en werkbladen die horen bij die zondag.

Tijdens de ochtenddienst op zondag zal de dominee steeds aan het begin van de dienst iets laten zien/vertellen aan jullie over het onderwerp van die dag. Daarna kunnen jullie de podcast met het verhaal beluisteren en met de werkbladen aan de slag gaan.

Zijn de werkbladen/werkjes leuk geworden, stuur daarvan dan een foto/filmpje o.i.d. naar Dominique, dcvanderknaap@tele2.nl.

Wij zorgen dan dat ze  geplaatst worden op de FB-pagina van onze beide kerken en op www.kerkpleinnieuwleusen.nl

Het verhaal van komende zondag kun je beluisteren via https://www.kindopzondag.nl/wp-content/uploads/sites/2/2021/02/KOZ-verhaal-20210221.mp3

Op de vrijdag of zaterdag voor Pasen komen we persoonlijk bij jullie langs om de laatste werkbladen en een kleine paasverrassing te brengen.

Omdat we niet van iedereen een adres paraat hebben, vragen we of jullie dit willen sturen naar avanasseltkers@gmail.com.

Zo hopen we er met elkaar toch een mooi project van te kunnen maken!

Met vriendelijke groet, ook namens de rest van de leiding,
Dominique van der Knaap en Anke van Asselt.