Actie Vakantie Tas op een andere manier

Voor veel kinderen is de zomervakantie een groot feest: even niet naar school, leuke dingen doen en misschien kamperen op een zonnige bestemming. Maar voor een groeiende groep kinderen zit dat er niet in. Er is niet voldoende geld om allerlei uitstapjes te maken.
Door middel van “Actie Vakantie Tas” willen we deze kinderen (binnen de gemeente Dalfsen)  een Rugzak vol vakantieplezier geven.

Over de actie
Zoals u zult begrijpen, kan de actie vakantie tas niet doorgaan op de manier zoals we die eigenlijk zouden doen.
Toch willen we de actie graag door laten gaan, zodat we de kinderen in de gemseente Dalfsen voor de zomervakantie toch kunnen verrassen met een tas vol cadeautjes.

Hoe gaan we het nu doen?
In overleg met Humanitas hebben we besloten dat wij als diaconie alle tassen gaan vullen met cadeautjes.  Wij kopen de cadeautjes in passend bij de leeftijd van het kind. De tassen worden aangevuld met ijsjesbonnen voor het hele gezin.

Hoe kunt
u meedoen?
Wij willen u vragen om een donatie te doen, zodat wij van al het geld dat binnenkomt cadeautjes kunnen kopen en de tassen kunnen vullen. De rugzakken worden gevuld met cadeautjes ter waarde van € 10,00

U kunt uw gift overmaken naar:
Diaconie Hervormde Gemeente: ​ rek.nr. NL85 RABO 0345 5253 29
Diaconie Gereformeerde Kerk:​​ rek.nr. NL22 RABO 0345 5023 10
Onder vermelding van: ACTIE VAKANTIE TAS (graag voor 1 juni 2020)

Hoe helpen de kinderen en jongeren mee?
Het geld wat de kinderen en jongeren hebben gespaard tijdens de catechese,
kindernevendienst, kinderkerk of tienernevendienst wordt ook besteed aan de actie. Ook gaan we kijken hoe we de jongeren kunnen betrekken bij het vullen van de tassen .

Samenwerking Humanitas
Tijdens deze actie werken we samen met Humanitas. Humanitas helpt ons met de organisatie en heeft contact met de gemeente zodat we weten welke kinderen in aanmerking komen voor een vakantie tas.  Zij zorgen er ook voor dat de gevulde rugtasjes bij de kinderen worden thuisgebracht binnen de gemeente Dalfsen.

Wij hopen dat u allemaal mee gaat doen en een gift overmaakt op bovenstaande rekeningnummers.

Alvast hartelijk dank daarvoor!
Gezamenlijke diaconieën

Contactpersoon: Eline Bovenhuis tel. 485116 of alberteneline@home.nl