Actie Vakantie Tas

Door middel van “Actie Vakantie Tas” willen we de kinderen(in de gemeente Dalfsen) die leven in armoede een rugzak vol vakantieplezier geven.
Er zijn dit jaar 177 kinderen (komend uit 90 gezinnen) aangemeld vanuit de gemeente Dalfsen. Al deze kinderen willen we graag een goed gevulde tas geven. Daarvoor hebben we jullie hulp hard nodig.  Doe je mee?

Hoe kan je meedoen met deze actie?
Jij vult een tas met cadeautjes passend bij de leeftijd en geslacht van het kind wat aan jou gekoppeld wordt of de tassen worden gevuld door ons met speelgoed van het bij elkaar gebrachte geld.
De tassen worden besteld via Kerk in Actie.In de tas komt speelgoed passend bij de leeftijd en geslacht van het kind ter waarde van 10 euro. De tassen worden aangevuld met een ijsco bon voor het hele gezin en als er voldoende geld binnenkomt met een cadeaubon zodat ze zelf iets kunnen uitzoeken.

Wil je zelf op pad om een tas te vullen, stuur dan een berichtje naar het mailadres: actievakantietasdalfsen@gmail.com. Dan zorgen wij dat je een tas krijgt en de gegevens van het kind waar jij de tas voor gaat maken.

Vind je het lastig om zelf het speelgoed te kopen, dan kan je er ook voor kiezen om een donatie te doen en zorgen wij voor het vullen van de tasjes.

Het rekeningnummer is:  tav Diaconie,  ovv Actie Vakantietas:
NL22 RABO 0345 5023 10

Tijdens deze actie werken we samen met Humanitas Dalfsen.Zij helpen ons bij de organisatie en hebben contacten met de gemeente om te weten welke kinderen in aanmerking komen voor een vakantie tas.

Wij hopen dat jullie allemaal mee gaan doen en dat alle kinderen een goed gevulde tas krijgen

Gezamenlijke diaconieën