Actie vakantietas

Door middel van “Actie Vakantie Tas” willen we de kinderen(in de gemeente Dalfsen) die leven in armoede een rugzak vol vakantieplezier geven.

Er zijn dit jaar weer veel kinderen aangemeld vanuit de gemeente Dalfsen. Al deze kinderen willen we graag een goed gevulde tas geven.
Daarvoor hebben we jullie hulp hard nodig.  Doe je mee?

Hoe kan je meedoen met deze actie?
Jij vult een tas met cadeautjes passend bij de leeftijd en geslacht van het kind wat aan jou gekoppeld wordt.
De tassen worden besteld via Kerk in Actie.
In de tas komt speelgoed passend bij de leeftijd en geslacht van het kind ter waarde van €12,50. De tassen worden aangevuld met een ijsco bon voor het hele gezin en als er voldoende geld binnenkomt met een leesboek en cadeaubonzodat ze zelf iets kunnen uitzoeken.
Op de zondagen 28 mei en 4 juni staan we in de hal van de kerk en kun je een rugtas en de benodigde informatie meenemen om zelf een tas te vullen.
Kom je niet in de kerk en wil je toch een tas vullen, stuur dan een berichtje naar het mailadres:actievakantietasdalfsen@gmail.com .  Dan zorgen wij dat je een tas krijgt en de gegevens van het kind waar jij de tas voor gaat maken.
Vind je het lastig om zelf het speelgoed te kopen, dan kan je er ook voor kiezen om een donatie te doen en zorgen wij voor het vullen van de tasjes.
Het rekeningnummer is:  tav Diaconie,  ovv Actie Vakantietas: NL22 RABO 0345 5023 10

Tijdens deze actie werken we samen met Humanitas Dalfsen.Zij helpen ons bij de organisatie en hebben contacten met de gemeente om te weten welke kinderen in aanmerking komen voor een vakantie tas.

Wij hopen dat jullie allemaal mee gaan doen en dat alle kinderen een goed gevulde tas krijgen

Gezamenlijke diaconieën
Hervormde Gemeente, Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt en Gereformeerde kerk