Beleef een wonderlijke “Silent Night”

Het kleinkoor ‘Sound of Church’ uit Balkbrug geeft een kerstconcert op zondagmiddag 16 december 2018 a.s.om 15.00 uur in ’t Trefpunt in Balkbrug. Het kleinkoor bestaat uit 16 enthousiaste leden uit o.a. Balkbrug en Nieuwleusen.

Kleinkoor ‘Sound of Church ‘ heeft een eigen repertoire met een unieke klankkleur opgebouwd; het concert ‘Silent Night’ is daar weer een voorbeeld van. Het koor staat onder leiding van Gea Gijsbertsen, met medewerking van Marijn Siero: piano en Karina Veenstra: saxofoon. Tijdens het concert wordt u door muziek, zang en gesproken woord door het aloude kerstverhaal geleid. Het lied “stille nacht” speelt daarin een hoofdrol. Dit is een belevenis die u niet mag missen. We sluiten het concert, dat ongeveer een uur duurt, af met een gezellig samenzijn, onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers.

Graag nodigen wij u uit om het concert mee te beleven en te genieten van mooie klanken op weg naar kerst.
Entree voor het concert is €10,00, dit is inclusief koffie/thee en traktatie.
Dit bedrag kunt u overmaken aan Sound of Church NL31RABO 0312965923.

Reservering is mogelijk bij wim@soundofchurch, bij de leden van Sound of Church, maar ook bij ’t Trefpunt op zondagmiddag 16 december voor aanvang van het concert.