Buitendienst Startzondag 13 september

Lieve allemaal,

Het is bijna tijd voor het startweekend en we hopen op een paar mooie dagen met veel zon! Alle voorbereidingen, ookvoor de openluchtdienst, zijn in volle gang. Op zondag 13 september willen we graag in het Palthebos, op het grasveld bij de bult, deze dienst houden. Vanaf 09.30 uur is er inloop en dan wordt er bij iedereen een gezondheidscheck afgenomenmiddels een korte vragenlijst. We willen om 10.30 uur starten met de dienst en ds. Hoekstra zal ons ondersteunen tijdens de samenkomst. Om het geheel muzikaal in te kleuren treden Bert-Jan Westerink en Claire Hooijer op. We zijn genoodzaakt om ons te houden aan de regels dus we willen jullie vragen om alleen te komen als je geen gerelateerde klachten hebt! Wij zorgen ervoor dat de anderhalve meter in acht wordt genomen.
Let op: neem zelf een kleedje mee én een pen!! Ook moet je van te voren jezelf (je gezin) aanmelden via de onderstaande link, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten en voor onze administratie.
Bij de uitgangen staan collectebussen, waar je je bijdrage in kunt doen. Als we voldoende afstand bewaren, mogen we met elkaar weer uit volle borst meezingen! We verwachten jullie medewerking, samen maken we er een mooie dienst van!

Nogmaals: het is een samenkomst in de buitenlucht. Dit houdt in dat bij slecht weer (lees; aanhoudende regen) alles wordt afgeblazen… Een enkel klein buitje weten wij wel te trotseren (met of zonder paraplu/capuchon)… Ons thema voor de dienst is ‘Het regent zonnestralen’ en dat is ook wat we wensen voor die dag! Houd de social media in de gaten, want kort voor tijd (zaterdag om 14.00 uur) laten we weten of het doorgang kan vinden! We hopen op goed weer en op veel belangstellenden!! Noteer dus in je agenda: zondag 13 september, 10.30 uur, Palthebos. Vergeet je niet vooraf te registreren via de site van kerkpleinnieuwleusen.nl middels deze link: www.myreservations.nl/calendar.
Aanmelden graag voor vrijdag 11 september vóór 14.00 uur.  Alvast bedankt en hopelijk tot dan!!