Oranjedienst 2018 zondag 2 september

Voorafgaand aan de Oranjeweek in september a.s. starten we op zondag 2 september de feestweek met een Oranjedienst. Ook dit keer begint de dienst om 11:00 uur, zodat na de dienst genoeg tijd is voor ontmoeting.

Het thema is: “kom zoals je bent”.
Hierbij willen we nadenken over wie jij bent of hoe de ander jou kent of hoe je zou willen zijn.

De heer Thijs Warnaar, een pastoraal jongerenwerker van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Zwolle, verleent zijn medewerking aan deze dienst.

De Seven-up band zorgt opnieuw voor muziek en zang ondersteund door Felicia Westerhof en Hans van Dongen.
Er zullen veel bekende en inspirerende liederen worden gezongen.De Oranjedienstcommissie wil met deze dienst heel Nieuwleusen uitnodigen om van God en Zijn liefde te zingen, er over te horen en met elkaar er over in gesprek te gaan. Een prachtige vorm van samenwerking en getuigenis van vele christenen in ons dorp.

Dit werk kunnen we niet alleen. Naast de kracht en inspiratie van Gods Geest, vragen we ook uw medeleven, in woord, gebed of actie.

Velen hebben vorig jaar hun medewerking ook op één of andere manier aangeboden. En ook dit jaar nodigen we opnieuw mensen uit om ons te helpen bij de uitvoering van deze dienst.

De mogelijkheden zijn divers: Opruimen, Catering, EHBO, Nazorg, Opbouw (zaterdag), Opvang kinderen, Parkeren toezicht, Springkussen toezicht, Stoelen aanslepen (zaterdag), Stoelen wegbrengen (maandag), Techniek, Welkom heten, Kramen bemensen, Overige taken.

Via de mail of telefoon kan je je opgeven om mee te doen en met welk onderdeel.

Namens de leden van de Oranjedienstcommissie:
Bas Timmerman, Gert van der Veen, Janneke Zieleman-Kooiker en Freek Jonkman.

Mail: jf.jonkman@home.nl
Telefoon: 0529-483960