Paasevent tweede Paasdag in Zwolle

Op Tweede Paasdag pakken ze (het team van Go and Tell ) uit met het geweldige Paasevent Simply Jesus in de IJsselhallen in Zwolle.
Dit wordt een bijzondere dag waarop ze samen met anderen de Naam van Jezus willen verhogen. Zij dagen bezoekers daarbij uit om Jezus te volgen, zelfs ten koste van je eigen zekerheden of comfort.
PaaseventMet Simply Jesus willen ze het beste van hunzelf geven. Het zit professioneel in elkaar met de bekende gospelartiesten Charles Campbell en Iwan Sahertian. Ook is er een kinderprogramma, een springkussen, je kunt fotoshoots doen of je gezicht als een tijger laten schminken. Kortom, veel gezelligheid op de dag!
Ze zouden het gaaf vinden om jou daar te zien! De aanmeldingen stromen binnen en ze willen graag dat elke stoel gevuld gaat worden. Hoe meer mensen gezegend worden op deze dag, hoe meer mensen het uit kunnen delen aan anderen. Daar doen ze het allemaal voor!Het programma in de IJsselhallen (Rieteweg 4) begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Ze hebben al 2000 aanmeldingen en er zijn nog kaarten beschikbaar. Je kunt ze bestellen via www.goandtell.nl.
Ze hopen samen met jullie een geweldige dag te beleven!
Met hartelijke groet,
David de Vos  en het team van Go and Tell