Startweekend 2018

21, 22 & 23 september willen we als gemeente gezamenlijk het kerkseizoen weer openen met het startweekend. We hebben in dit weekend allemaal leuke activiteiten georganiseerd voor jong & oud.
Zoals elk jaar starten we op vrijdag met de vossenjacht voor de groepen 3 t/m 8. De vossenjacht start om 18:00 uur. Aansluitend zal om 19:45 uur een dropping plaats vinden voor iedereen van 12 t/m 110 jaar, dit zal een tocht zijn van ongeveer 10 km.
Op zaterdag is er een volleybaltoernooi waar iedereen vanaf 12 jaar zich met een team van 6 personen kan opgeven. Die avond is voor iedereen van groep 7 t/m klas 2 het Palthehonk open.
Op zondag is er een dienst die geleid wordt door dominee Develing en aansluitend is er ‘Breng met & deel uut’, gebaseerd op het bekende verhaal uit de Bijbel over 5 broden en 2 vissen. Als afsluiting is er dan nog ‘De jongen tegen de meisjes’ waaraan iedereen, jong en oud, mee kan doen. 
Ook zijn wij vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden, daarom willen wij u vragen of u zich misschien herkent in één van de taken die onder het kopje ‘Vrijwilligers’ staat. 
Voor een aantal activiteiten is aanmelden noodzakelijk, klik op de link hieronder om je aan te melden voor één of meerdere activiteiten. Mochten er vragen zijn, dan kan er altijd gemaild worden naar: startweekendnieuwleusen@gmail.com
Vossenjacht
Breng met & deel uut
Jongens tegen de meisjes
Vrijwilligers