Welkomstdienst zondag 25 november 2018

 

 

De eerstvolgende Welkomstdienst wordt wederom speciaal en bovenal muzikaal.
Op zondagavond 25 november aanstaande laten de muzikanten van MusicArdore zien en horen dat zij meer kunnen dan het spelen van muziek. Zij doen hun naam eer aan: met passie en vol vuur met elkaar muziek maken tot eer van God.
Samen met de mensen uit de welkomstdienstcommissie wil zij mensenharten raken. Kortom MusicArdore!

Koffie, thee en limonade staan vanaf 19.00 uur  voor (jo)u klaar in de Grote Kerk (Dommelerdijk in Nieuwleusen) en om 19.15 uur begint de samenkomst. Het thema van de dienst zal zijn ‘Ontdek je plekje’.

In deze dienst vertelt Dick van Lenthe ‘de preek van de leek’. Het wordt soms best wel lastig gevonden om te weten wat het plekje is dat God voor je leven heeft bedoeld. Samen gaan we op zoek om vanuit de bijbel daar wat antwoorden op te krijgen. De vorige keer ging zijn ‘preek van de leek’ over navigatie aan, navigatie uit. Naar aanleiding van die route hoopt Dick nu iets te delen over het plekje dat God voor ieder mens heeft bedacht.

Kortom; veel goed in het gehoor liggende en vaak gezongen liederen, een schriftlezing, een ‘preek van de leek’ uit het hart en een prachtig luisterlied. Uiteraard is er ook weer volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. U (jij) bent van HARTE welkom!